Enberg
Tero Tupamäki

Tero Tupamäki

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen Tero Tupamäki ja alun perin Muuramesta lähtöisin. Nuoruuteni vietin tiukasti urheilun parissa ja jääkiekkoa pelasin aktiivisesti kauteen 2009-2010 asti. Urheilun parissa ja Jyväskylän ammattikorkeakoulussa viettämäni ajan jälkeen 2014 aloitin välitystehtävät Jyväskylän OP-Kiinteistökeskuksen palveluksessa. Kiinteistönvälitys Enbergille siirryin alkuvuodesta 2019.

Minun ”mottoni” on, että pyrin välittämään asiakkaani asuntoa kuin omaani. Tärkeinä asioina välittäjänä pidän aktiivisuutta, asiakaskokemusta, tuloksia ja rehellisyyttä. Jatkuva kouluttautuminen ja itsensä kehittäminen on välittäjän työssä välttämätöntä, siksi pyrinkin lukemaan paljon ja seuraan asuntomarkkinoita aktiivisesti. Tavoitteiden asettaminen on minulle tuttua jo urheilu-uraltani ja tätä olen hyödyntänyt myös vuosien tuloksekkaassa välitystyössä. Lopullinen tavoite on aina tyytyväinen asiakas.

Asun nykyään Jyväskylässä ja vapaa-ajalla aika kuluu urheilua seuratessa sekä perheen kanssa touhutessa. Kesällä myös golf on hyvää vastapainoa työlle.

Aktiivisena ja asiakaslähtöisenä välittäjänä olen käytettävissäsi, kun asuntoasiat ovat ajankohtaisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan miten pääsemme yhdessä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.