Enberg

Rantahaantie 1 A

Äänekoski, 5h​+k​+eteinen​+veranta​+erillinen saunarakennus​+grillikatos​+laavu

Kaikki kuvat

Ulkovessa 1 / 30
Picture1.jpeg
100.0 M²

Kohteen perustiedot

Sähköistetty, pitkän historian omaava Huvila -niminen kiinteistö, joka sijaitsee yli 1:n hehtaarin kokoisella tontilla. Hyvä tie pihaan asti josta hiekkatietä vain n. 100 metriä! Kokonaisuuteen kuuluu päärakennus (5h+k+eteinen+veranta), piharakennus (jossa useita varastohuoneita, verstashuone, autotalli, sekä maakellari) ja joen rannassa oleva rantasauna (sauna + erillinen pukuhuone), grillikota ja joen toisella puolella oleva laavu (jonne pääsee myös kävellen voimalaitoksen kautta). Tontin alatasanteella on myös vanha tenniskenttä! Saunarakennus sijaitsee tontin joen puoleisessa osassa, lähempänä rantaa. Sinne on vedetty sähköt. Sen löylyhuoneessa on puukiuas ja vesipata. Samassa rakennuksessa on erillisellä sisäänkäynnillä varustettu pukuhuone, jota on käytetty myös yöpymiseen. Saunan yhteydessä on terassi ja sen vieressä on kiva grillikota. Tontilla on oma rengaskaivo, josta saa veden päärakennukseen, sekä saunalle. Saunalle on mahdollista ottaa vesi myös lappoperiaatteella voimalan yläpuolelta joesta. Harmaavedet on johdettu maaperään imeyttämällä. Pihapiirissä on mm. omenapuita, syreenipensaita, tyrniä ja erilaisia marjapensaita. Todella monien mahdollisuuksien paikka, joka soveltuu tällaisenaankin vapaa-ajan viettoon! Soita ja varaa aika yksityisesittelylle!

Rakennus

TyyppiLomakohteet
SijaintiRantahaantie 1 A, 44170,
Asuinpinta-ala100.0 m2
Kokonaispinta-ala136.0 m2
Rakennusvuosi1897
Kattotyyppi/kateHarja (tiili)
Kerrosluku2
LämmitysPuu / sähkö
RakennusainePuu (hirsi/puu)
Keittiö/varusteetKaasuliesi, jääkaappi, tilaa isolle ruokapöydälle, pöytätasoja, mikroaaltouuni, leivinuuni, puuhella, tiskiallas, vesihana. Seinäpinnat paneloitu / levypinta. Lattiassa muovimatto, paneloitu katto. Keittiön vesipisteelle tulee omasta kaivosta vesi.
Kph/wc/varusteetUlkovessa.
Pintamateriaalit
KuntoVälttävä
SaunaKyllä
Taloyhtiössä saunaEi
VapautuuVapautuminen sopimuksen mukaan
LisätietojaAlue on tarkoitettu ympärivuotiseen asumiseen. Esitteen liitteenä kopio Hietaman osayleiskaavasta, jonka mukaan rakennuspaikalle saa rakentaa yhden kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, erillisen saunarakennuksen sekä talousrakennuksia siten, että rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 350m2. Rakennusoikeus pyydetään tarkistamaan ja siihen liittyvät lisätiedot saa Äänekosken rakennusvalvonnasta (rakennusvalvonta@aanekoski.fi tai puh. Sari Hänninen 0400 115162).

Kiinteistö

Kunta/kaupunkiÄänekoski
Tontin pinta-ala11830 m2
Tontin omistusOma
Kunnallistkn.Ei
MaastoRinnetontti
Peltoa, puutarhaa, osin luonnontilainen
RantaOma ranta
Rannan tyyppiJoki
KaavoitustilanneYleiskaava
RakennusoikeudetRO yht. 350 krsm2

Aluetietoja

PalvelutÄänekosken palvelut

Kustannukset

Puhtaanapito30 €
Kiinteistövero319.00 EUR/v

Hintatiedot

Velaton hinta85 000 €
Myyntihinta85 000 €

Mikko Laurila

myyntineuvottelija

0407490982

Lähetä sähköpostia

Asemakatu 10 B, 40100 Jyväskylä

Ota yhteyttä