Enberg

Asunnon myynti Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Julkaistu 01.12.2020

Asunnon myynti Jyväskylässä on ollut meillä Enbergillä verissä jo lähes 30 vuotta. Toimimme koko Keski-Suomen alueella ja palvelemme asiakkaitamme myös muilta paikkakunnilta, kun haaveissasi on asunnon myynti tai osto Keski-Suomessa.

Asuntomyynti Jyväskylän alueella on hedelmällistä, sillä kaupunki ympäryskuntineen tarjoaa kehittyvän ja viihtyisän ympäristön. Tärkein tehtävämme on varmistaa sinulle vaivattomat kaupat sekä tietenkin paras mahdollinen hinta kohteellesi.

Tutustu palveluihimme lisää sivuillamme sekä ole meihin yhteyksissä, kun haluat varmistaa hyvät asuntokaupat Jyväskylässä tai sen lähialueilla. Yhteystiedot>>

Kokonaisvaltainen ja henkilökohtainen palvelumme on vuosikymmenten aikana räätälöity avuksesi, jotta voit tehdä elämäsi asuntokaupat sekä välttää yleisimmät virheet, joita asunnon myynnissä helposti tehdään joko huonon kiinteistönvälityksen tai omatoimisen myynnin aikana.

Asunnon myynti Enbergin kautta:

1. Ota meihin yhteyttä ja sovi arviointikäynti. Tämä ei sido sinua vielä mihinkään tai maksa sinulle mitään.
2. Huolehdimme asuntosi markkinoinnista, näyttöjen järjestämisestä sekä kaikkien tarvittavien tarkastusten ja dokumenttien kokoamisesta.
3. Kartoitamme sopivat ostajat, vastaamme heidän kysymyksiinsä ja toimimme neuvottelijana.
4. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, pääset allekirjoittamaan kaupat ostajan kanssa.
5. Kaikki on hoidettu luotettavasti, kattavasti ja lain edellyttämällä tavalla. Voit luottavaisin mielin luovuttaa asunnon uudelle ostajalle.

Oletko myymässä? Jätä meille viesti!

Onnistunut asunnon myynti Jyväskylässä – 3 uniikkia valttiamme

Olemme toimineet asuntovälittämisen parissa lähes 30 vuotta ja kokemuksemme myötä tiedämme, millä asioilla onnistuneet asuntokaupat varmistetaan.

Vahva aluetuntemus ja historia asuntomyynnin parissa

Olemme toteuttaneet lukemattoman määrän onnistuneita asuntokauppoja kaikkialla Keski-Suomessa. Tarjoamme sinulle vahvan tuntemuksen eri alueiden kehityksestä, tulevaisuuden näkymistä sekä suosittuudesta. Jyväskylästä löytyy runsaasti ihanteellisia asuinalueita niin keskustasta, järvien rannoilta kuin persoonallisista lähiöistä, ja me tunnemme ne kaikki.

Pitkän myyntihistoriamme ja laajan rekisterimme ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle parhaimmillaan jopa kohdekohtaista tietoa esimerkiksi siitä, mitä missäkin taloyhtiöissä on milloinkin remontoitu, millaisilla summilla alueen kohteet ovat aiemmin menneet kaupaksi tai millaisia palveluita millekin alueelle on suunnitteilla.

Tiedämme myös millaisille kohderyhmille eri alueet tai tietynlaiset talot kannattaa tyypillisesti Jyväskylässä markkinoida. Näin osaamme kohdentaa heille räätälöityä markkinointia ja löydämme juuri sinun kohteellesi potentiaalisimmat ostajat.

Toisin sanoen, tunnemme Jyväskylän asuntokaupan kuin omat taskumme, ja tämän kilpailuvaltin haluamme ammentaa myös sinun hyödyksesi. Ostajien silmissä pitkä historiamme on suuri ja arvostettu kilpailuvaltti. Osa asiakkaistamme ostaa kohteita ainoastaan meidän kauttamme, sillä he luottavat pitkäaikaiseen kokemukseemme ja palvelumme laatuun.

Ajankohtainen tieto toteutuneista kauppahinnoista

Asuntosi lopullinen arvo määräytyy aina lopulta toteutuneen kauppahinnan perusteella. Kaikkein oleellisinta on määrittää tuo hinta mahdollisimman oikein jo ensimmäisessä myynti-ilmoituksessa. Hinnan tinkaaminen liian alas tai liian monta kertaa nakertaa asuntosi arvoa ostajien silmissä ja voi pitkittää turhaan myyntiaikaa. Alihintaankaan et tietenkään halua myydä.

Koska asunnon myynti Jyväskylässä on meille tuttua, tiedämme hyvinkin tarkkaan, millä hinnalla kauppa käy milläkin alueilla. Joskus asiakkaiksemme eksyy ihmisiä, joilla asunto ei ole mennyt kaupaksi esimerkiksi halvinta palkkiota tarjonneen tai korkeinta myyntihintaa ehdottaneen kiinteistönvälittäjän tai välitysliikkeen toimesta. Onkin tärkeää, ettet kiinteistönvälittäjää valitessasi sokaistu vain palkkion määrään tai liian optimistisesti luvattuun myyntihintaan.

Me Enbergillä seuraamme tarkasti oikeasti toteutuneita kauppahintoja ja määritämme myös sinun kohteesi pyyntihinnan valmiiksi mahdollisimman avoimesti ja realistisesti. Näin varmistamme, että asuntosi menee nopeammin kaupaksi parhaalla mahdollisella hinnalla.

Koska olemme tehneet asuntokauppaa Jyväskylässä jo melkein 30 vuotta, tietokannastamme löytyy valtavasti dataa, jota hyödynnämme jatkuvasti tarkkojen hinta-arvioiden asettamisessa. Tämä on sekä meidän että asiakkaidemme etu, oli kyse sitten asunnon myynnistä tai ostamisesta.

Paikalliset verkostot Jyväskylässä ja Keski-Suomessa

Asunnon myynti Jyväskylässä on pitkälti verkostotyötä ja ihmisten välistä kanssakäymistä, niin paikallisesti kuin maakunnan ulkopuolella. Pitkän välityshistoriamme ja paikallistuntemuksemme ansioista olemme onnistuneet rakentamaan vankan ja aktiivisen kontaktiverkoston keskisuomalaisten asukkaiden ja yritysten kanssa.

Pystymme yhdistämään tehokkaasti potentiaaliset myyjät ja ostajat, kohdentamaan paikallista markkinointia juuri oikeille ihmisille sekä selvittämään asiakkaidemme tarpeisiin vastaavat lisätiedot ripeästi.

Kontakteistamme valtaosa koostuu tietenkin asiakkaistamme, joista moni palaa palveluidemme pariin yhä uudelleen, kun asunnon myynti tai osto on ajankohtainen. Laajan paikallisverkostomme ansiosta toimimme tehokkaana linkkinä ja ovien avaajana myös keskisuomalaisten ja muilta alueilta asioivien asuntomyyjien ja -ostajien välillä.

5 syytä, miksi asiakkaamme valitsevat meidät

Palveluidemme kautta tehdään sujuvia asuntokauppoja muun muassa omakotitaloista, rivitaloista, kerrostaloista, paritaloista sekä esimerkiksi tonteista, lomakohteista, autopaikoista ja varastotiloista.

Kokosimme alle syyt, miksi moni asiakkaamme valitsee meidät välittäjäksi yhä uudelleen, kun asunnon myynti tai osto on ajankohtaista nimenomaan Keski-Suomessa.

Astetta kattavampi palvelu ja avoimet kaupat

Asiakkaamme arvostavat yksityisen perheyrityksen henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Koska emme ole osa laajaa ketjua tai konsernia, arkista palveluamme eivät rasita suuren yrityksen jäykät toimintamallit tai hankala yhteydenpito.

Panostamme kattavaan ja kokonaisvaltaiseen palveluun, jossa sinun asunnon myyjänä tai ostajana ei tarvitse välttämättä tietää etukäteen mitään. Sitä varten me olemme apunasi.

Palvelumme sisältää aina kaiken mitä tarvitset asuntosi myyntiin saattamiseen niin, että pääset lopuksi kirjoittamaan kauppakirjan ostajan kanssa. Tämän jälkeen voit olla huoletta, sillä kauppapaperit ja kaikki myyntiprosessiin liittyvät lailliset vaiheet hoidetaan aina meidän toimestamme avoimesti ja läpinäkyvästi.

Laillistetut ja kokeneet välittäjät

Olemme Keski-Suomen ainoa kiinteistönvälitysyritys, jonka jokaisella työntekijällä on laillistetut kiinteistönvälittäjän paperit (LKV). Pidämme yllä korkeaa ammattitaitoa ja kukaan välittäjämme ei toimi ilman tutkintoa tai alan kokemusta.

Käytännössä pääset tekemään kaiken halutessasi yhden ja saman välittäjän kanssa alusta loppuun sutjakasti ja luotettavasti. Palveluumme kuuluu myös kaupanvahvistusoikeudet, joten voit olla varma, että asioiminen kanssamme on sujuvaa.

Realistiset hinta-arviot ja kiitosta keräävät kauppahinnat

Olemme erikoistuneet kohteiden kattavaan taustatietojen selvittämiseen, tarvittavien raporttien ja dokumenttien keräämiseen, tarvittavien kuntatarkastusten ja kosteusmittausten tilaamiseen sekä tietenkin erottuvaan laajalevikkiseen paikallismarkkinointiin.

Myyjänä tai ostajana saat kaiken tarvittavan tiedon kohteesta, jonka avulla asunnon arvo on perustellusti todennettavissa. Näin voit tehdä varmemmat kaupat tyytyväisin mielin ja minimoit ikävät yllätykset myyntiprosessin jälkeen.

Tarkka aluetuntemuksemme takaa sen, että osaamme antaa sinulle rehellisen ja realistisen hinta-arvion, minkä avulla myyntihintaa ei tarvitse turhaan lähteä tinkaamaan myyntiprosessin aikana. Tämä mahdollistaa nopeammat kaupat heti alkuun sovitun hintatavoitteen mukaisesti.

Arvojen mukaan toimiminen

  • Yksilöllisyys: meille jokainen asunto on yksilö ja suunnittelemme toimenpiteet sen mukaan
  • Luotettavuus: lähes 30 vuoden kokemus Jyväskylän asuntokaupasta
  • Nykyaikaisuus: kaikki modernin asuntokaupan palvelut ja toimintamallit käytössäsi
  • Luottamus: meiltä saat henkilökohtaisen välittäjän ja henkilökohtaisen palvelun

Määrittämämme arvot näkyvät jokaiselle asiakkaallemme ja ohjaavat jokapäiväistä tekemistämme.

Asunnon myynti Jyväskylässä lähtee aina omaan uniikkiin kohteeseesi tutustumisesta, minkä pohjalta luomme yksilöllisen markkinointi ja -myyntisuunnitelman.

Pitkä menestyksemme asuntomyynnissä on tulosta jatkuvasta kehittämisestä, minkä myötä olemme selvinneet myös haastavista markkina-ajoista. 2020-luvulla tarjoamme asiakkaillemme jo kokonaan digitaalisen asuntokaupan, jonka myötä pystyt asioimaan asunnon myyjänä tai ostajana kanssamme myös etänä.

Palvelumalli on tietenkin aina sovittavissa omien toiveidesi mukaan ja tapaamme sinut mielellämme myös kasvotusten. Kohteen arvioinnit teemme paikan päällä sovittuna ajankohtana, ja siksi toivommekin, että olet meihin yhteyksissä, kun olet myymässä asuntoasi Jyväskylässä tai muualla Keski-Suomessa.

Paikallisten toimijoiden tukeminen

Arvomme näkyvät toiminnassa myös siten, että suosimme ensisijaisesti muiden paikallisten yritysten palveluita, jotka koemme yksilöllisiksi, luotettaviksi ja nykyaikaisiksi. Esimerkiksi laadukkaat kohdekuvat tulevat paikallisten toimijoiden kautta.

Samalla olemme mukana aluekehityksessä ohjaamalla osan tuotoistamme paikalliseen toimintaan. Tuemme muun muassa urheiluseuroja:

  • JYP
  • JKU
  • JJK
  • sekä esimerkiksi muita lasten- ja nuorten urheiluharrastuksia

Paikallisella yhteistyöllä pidämme Jyväskylän ja Keski-Suomen vahvana ja ihanteellisena asuinalueena myös tulevaisuudessa!

Kun olet myymässä asuntoasi Jyväskylässä tai lähialueilla, ota meihin yhteyttä. Varmistamme sinulle onnistuneet asuntokaupat Keski-Suomen parhaalla osaamisella ja aluetuntemuksella.

Katso yhteystiedot>>