Enberg

Me välitämme

Olemme toimineet Kiinteistönvälitys Enberg Oy LKV:lla asuntojen myynnin ja ostamisen parissa Jyväskylässä jo vuodesta 1993 lähtien. Välitämme Keski-Suomen alueella muun muassa asuinhuoneistoja, omakotitaloja, tontteja sekä vapaa-ajanasuntoja. Laadimme myös arviokirjoja eri tarkoituksiin.

Kaikilla välittäjillämme on laillistetun kiinteistönvälittäjän paperit. Olemme myös sitoutuneet noudattamaan liiton moraalisääntöjä sekä Kiinteistöalan Keskusliitto ry:n laki- ja lausuntovaliokunnan antamaa ohjetta hyvästä välitystavasta.

Asioiminen kanssamme on mutkatonta ja henkilökohtaista. Halutessasi voit asioida yhden ja saman välittäjän kanssa alusta loppuun. Perehdymme aina huolella omaan kohteeseesi ja tavoitteisiisi sekä keskitymme tekemään asunnollesi uniikin ja erottuvan markkinointi- ja myyntisuunnitelman. Sinun ei tarvitse tietää ennakkoon välttämättä mitään asunnon myynnistä tai ostamisesta onnistuaksesi tavoitteessasi.

Katso alta yhteystietomme ja ota yhteyttä, kun olet myymässä tai ostamassa asuntoa Jyväskylästä tai muualta Keski-Suomesta!

Erika Enberg

Toimitusjohtaja, LKV, KiAT 

Terhi Enberg

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja 

Jake Vitikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV